Beställ studentskylten 2024 hos Kontorsspecial i Vetlanda, Nässjö, Jönköping, Oskarshamn och Västervik

Hur går det till?

Du kan beställa studentskylt här online och hämta upp den i våra butiker i Vetlanda, Nässjö, Jönköping, Oskarshamn och Västervik. Du kan även besöka en av våra butiker och få hjälp av vår personal.

OBS: Sista beställningsdag är 31 maj kl 16:00.

För att fullfölja beställningen, vänligen fyll i alla fälten märkta med *. Därefter kommer ett bekräftelsemejl att skickas till dig om att vi har mottagit din beställning.

När skylten är färdig för avhämtning, kommer en av våra säljare att kontakta dig via telefon eller e-post. Betalning sker i vald butik vid avhämtningstillfället. Alla skyltar levereras kompletta inkl. pinne.

Har du frågor eller andra önskemål gällande studentskylt, tex specialdesign, större beställningar, etc, kontakta oss gärna på studentskylt@kontorsspecial.se

Problem att skicka beställningen? Vi rekommenderar att välja ett foto som är max 7-8 mb i filstorlek. Du kan givetvis också mejla oss via e-postadressen ovan om du upplever svårigheter att ladda upp / skicka din beställning så återkommer vi till dig!

Vi kommer att granska alla beställningar innan tillverkning. Uppladdade bilder sparas inte, utan kommer att raderas efter att skylten är avhämtad.

Ej avhämtade skyltar kommer att debiteras i efterhand.

Storlek på skylt: 50×70 cm.

Priser inklusive moms.

Pris: 395 kr

OBS: Sista beställningsdag är 31 maj kl 16:00.

Välj design på er studentskylt…

Detta formulär är för närvarande stängt.